TRANSLATE

perjantai 6. toukokuuta 2005

Asperger sinänsä on kyseenalainen diagnoosi

Vaikka lapsella on tehty autismitutkimukset ja hyvänlaatuinen autismi todettu, väittävät edelleen Aurorassa, että kysymys on psykoosista ja eivät suostu oikeaan hoitoon. Kaikki selitykset perheestä ja tyttären tilasta tulee psykoanalyysista. Autismi on vahempien "defenssi" lapselle aiheuttamastaan traumasta. Lapsi nähdään harhaisena, kun pelkää hoitajiaan, vaikka pakottavat lasta syömään tomaattia, jota on aina inhonnut.

Saimme vain vanhempia syyllistäviä "perheterapeutiksi" itseään tituleeraavan osastohoitajan, joka väittää, että perheessämme on "perhesalaisuuksia", kun emme usko hänen "diagnoosiaan" 9-vuotiaan lapsen skitsofreniasta. Määräsipä meidät MIM-testeihin.

Sanovat, että lasta ei voi hoitaa, jos häntä ei saa reagoimaan. Niimpä ensireaktio saatiin kun karkkipussi otettiin pois kotikäynnin jälkeen. Senjälkeen lapsi on saatu reagoimaan ruoka-aineisiin, joista ei pidä. 

 Musiikkiakin pidettiin illan-istujaisissa niin kovalla, että kätensä korviin työnsi. Otettiin sitten raasti kädet pois korvista. Näin on saatu lapsi luontevasti kiinnipitoon ja eristyshuoneeseen. Olipa hoitona useamman kuukauden "huonehoito" ei saanut tulla huoneestaan leikkimään muiden tenavien kanssa.