TRANSLATE

keskiviikko 29. kesäkuuta 2005

Kiinnipito kidutusta

Miksi lapsia kidutetaan laitoksissa? Vaikka kiinnipidossa jää usein mustelmia, kukaan ei tunnu siitä välittävän. Miksi kiinnipito, jossa kaksi hoitajaa makaa pienen lapsen päällä on edelleen sallittua?

Olen itse "yllättänyt" hoitajat pitämässä kiinni lastani. Näky oli KARMAISEVA. Mutta minkäs teet, laitokset tallaavat lapset ja vanhemmat jalkoihinsa. Mitään et voi tehdä kun lasta kiinnipidetään, syötetään tuttipulloa ja annetaan psyykoosilääkkeitä. Ja sosiaalityöntekijät hyväksyy tämän kaikki.

...kun vanhempia leimataan syylliseksi lapsensa tilanteeseen. Naapurilla on kokemusta kuinka valituksen tehnyttä uhattiin lastensuojeluviranomaisilla. Aivan kuin rikolliset, jotka leimaavat uhrin rikolliseksi!

Myös lapsi sai tämän jälkeen erityisjäynää. Tiukennettiin lapsen pinnaa kieltämällä ulkoilu hoidollisista syistä. Vanhempia kiellettiin käymästä osastolla. Vierailujen yhteydessä oli turha odottaa tervehdyksiä hoitajilta. Lapsi sai lisäkuukausia - uhattiin jopa elinikäisellä laitoskierteellä*.*Ben Furman Lääkärilehti. 51-52/2004. "Huostaanotto hoidollisista syistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti