TRANSLATE

torstai 21. huhtikuuta 2005

On lapsen etu, että epävarmuustekijät ja huolenaiheet poistetaan

Ymmärrämme, että teille lapsemme diagnoosi tuntuu pitkän kokemuksenne pohjalta varmalta. Meillä vahemmilla ja lapsella itsellään on edelleen epävarmuus hänen ongelmistaan.

Kiitos ystävällisestä avuntarjouksestanne isälle ja äidille. Kuitenkin kaiken resurssin tarvitsee nyt lapsi. Epävarmuus on lapselle ja koko perheelle pahinta kaikista. Epävarmuuden poisto - poistaa myös raskaan kiven sydämmeltämme.

On ilo, että arvostatte yhteistyötämme arvostettuina ja kokeneina kasvattajina, opettajana, lääkärinä isänä ja äitinä. Kunnioitamme hoitotiiminne erinomaista ammattitaitoa ja näkemystä.  Toivoisimmekin, että voisitte nyt täydentää pitkää kokemustanne yhteistyössä midän vanhempien ja  lasten neurologiaosaston kanssa, jotta saisimme yhdessä varmuuden lapsen ongelmasta ja tarpeen vaatiessa voisimme vielä yhdessä hienosäätää lapsen hoitoa. On kaikkien osapuolten ja etenkin lapsen oma etu, että kaikki epävarmuustekijät ja huolenaiheet poistetaan, ja voimme yhdessä luoda parhaat mahdolliset olosuhteet lapsen kuntouttamiseksi.

Isä

P.s. Olen pahoillani - jouduin omalta osaltani ensimmäisen kerran koko hoitosuhteen aikana peruuttamaan sovitun tapaamisen, mutta tarjoamanne uusi aika sopii hyvin, sillä olen varannut maanantait näitä tapaamisia varten.P.s.s. seuraavassa hyödyllinen kirjavinkki osaston monipuoliseen kirjastoon

Paula Määttä
PERHE ASIANTUNTIJANA.

Perhe asiantuntijana -kirja on kirjoitettu sekä erityiskasvatuksen ja kuntoutuksen ammattilaisille että vanhemmille. Se kyseenalaistaa vakiintuneita näkemyksiä ja tuo arvioitavaksi uudenlaisen ajattelutavan.

Tässä kirjassa esitellään uudenlainen, lapsen kehitystä perheen arjessa selittävä ekokulttuurinen teoria. Kasvatus ja kuntoutus suunnitellaan perheen arvojen sekä vanhempien ja ammatti-ihmisten asiantuntemuksen pohjalta. Näin puretaan monia ristiriitoja ja päästään todelliseen yhteistyöhön. Vastuu lapsen hyvinvoinnista kuuluu kaikille.

ISBN 951-796-182-0

12 € (25,23 €), sis. alv 8 %

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti